Geweldige grote sloep van 8 x 3 meter. Geschikt voor grote groepen.

Siem

Huur deze sloep inclusief schipper voor een speciale dag op de Loosdrechtse Plassen of de Vecht.
Press for English

Siem

Zoekt u een grote sloep in Loosdrecht of op de Vecht? Dan is de Siem wat voor u!

De Siem is een omgebouwde Harding reddingsloep van 40 jaar oud. Voor de metamorfose heeft de sloep jarenlang dienst gedaan op een boorplatform in Panama. De sloep was in zijn originele uitvoering geschikt om 50 personen te evacueren. De oude Sabb diesel tweecilinder motor, met zijn karakteristieke geplof, is één van de originele elementen die ook na de verbouwing nog werkzaam zijn op de sloep.

Deze grote sloep van 8 bij 3 meter is geschikt voor groepen tot 12 personen. Denk aan verjaardagen, kinderfeestjes, familiedagen, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, etc. De perfecte boot om te varen op de Loosdrechtse Plassen of de Vecht.

Door de grootte van de sloep wordt deze alleen verhuurd met één van onze schippers. De schipper begeleidt u naar de mooiste plekjes van de omgeving en stelt op verzoek een route samen die aan uw wensen voldoet.

Wilt u bij uw vaartocht ook de hapjes en/of drankjes verzorg hebben? Vraag dan naar de mogelijkheden. We kunnen verschillende arrangementen op maat voor u samenstellen; van alleen drankjes aan boord tot een uitgebreide barbecue door een chef-kok op een van de eilanden.

De Siem is voorzien van een aantal mooie voorzieningen zoals een luxe, op maat gemaakte kussenset, mogelijkheid tot afspelen van uw eigen muziek, een bimini-top voor schaduw,  voldoende koelmogelijkheden en een handige zwemtrap.

Prijzen:

€150,- voor het eerste uur. €100.- voor elk uur daarna.

(minimale afname is 3 uur).

Wilt u een heerlijke dag op de grote sloep Siem in Loosdrecht om te varen op de Loosdrechtse Plassen of de Vecht?
Neem dan nu contact op!

Stuur uw aanvraag naar:
sloepverhuur@piethein.nl
of bel
06-15 19 82 62.