Elke dag weer wat anders

De leukste verhalen en tips

Read More

Lente in de winter

Wie had gezegd dat we binnen een week na de fantastische dagen schaatsen alweer met een heerlijk zonnetje konden varen was direct voor gek verklaard als we het niet met eigen ogen hadden kunnen zien!

Bij Jachthaven Piet Hein moesten we even snel schakelen toen er ineens mensen aan de lijn hingen die graag een sloepje wilden huren. Gelukkig lagen niet alle sloepen nog in de winterstalling en konden we een aantal mensen blij maken op deze heerlijke dag. De gelukkigen hebben genoten van een prachtige dag op het water. Dat belooft wat voor aankomend seizoen! Nu de meeste mensen hun voorjaarsvakantie in eigen land moeten vieren is het echt een cadeautje dat de aankomende dagen ook nog heerlijk worden.

U kan dus altijd even contact opnemen met ons als u ook even lekker het water op wilt! Bel +31355823271 of stuur een mail naar info@piethein.nl

 

Nieuwe website Jachthaven Piet Hein

Welkom op de nieuwe website van Jachthaven Piet Hein!

Helaas is het seizoen van 2020 ten einde, maar dat betekent niet dat we de hele winter gaan zitten kniezen tot we weer het water op kunnen. Jachthaven Piet Hein is namelijk nu al bezig met de voorbereidingen voor het watersportseizoen van 2021.

Deze website is de eerste stap, maar daar houdt het absoluut niet op. Naast het nodige onderhoud aan de steigers en meerpalen zal Jachthaven Piet Hein deze winter een grondige renovatie uitvoeren aan het havenkantoor en zal de procedure voor het huren van een van onze sloepen u nog makkelijker worden gemaakt.

We nodigen u uit om ook volgend jaar weer heerlijk bij ons te komen genieten en zullen u tot die tijd op de hoogte houden van de ontwikkelingen via onze website, instagram en facebook.

Tot snel!!